KRISTINE AAKRE

Daglig leder, personlig trener og CrossFit Level 1 coach. 

Kristine – hobbiten mellom de 7 fjell! Kristine er en dame proppfull av energi, godt humør og alltid klar for nye eventyr. Hun gløder på trening, og med flere års erfaring som personlig trener sitter hun på masse kunnskap. Denne damen lager knallgod stemning på trening, og er rett og slett en skikkelig motivator. 

TIM HERLAND

CrossFit Level 1 coach, klatreleder inne og medeier av 7 Fjell CrossFit

Tim er en person som motiveres av å motivere andre. Han er en person med mange gode egenskaper og stortrives å jobbe med mennesker. Han ser hver enkelt person for den de er og gir dem en ekstra boost på treningen med sitt gode humør! Tim jobber aktivt med mennesker hos Trappen Motiveringssenter, Wayback Bergen og Idrett Bergen Sør.

CHRISTOPHER PECK

CrossFit level 1 coach og ernæringsfysiolog.

Møt Chris, vår engelskmann og morgenfugl som elsker kaffe. Han er en trener vi setter stor pris på, og er utrolig dyktig i det han gjør. Chris er også en skikkelig teknikk-nerd. Vi digger det! Chris står i tillegg for treningsprogrammeringen i boxen, og lager alltid knallgode økter

OLAV JONASSEN

CrossFit Level 1 coach

Olav er et av våre første medlemmer når boxen ble startet for flere år siden. Han har fulgt oss helt fra starten og sprer et fantastisk godt humør i hele boxen. Olav er en rolig og imøtekommende person som setter stort fokus på at alle skal ha det fint. Han er ellers en dyktig coach som ønsker alle velkommen med et smil om munnen. Trenger du noen å snakke med eller noe du lurer på? Du kan alltid slå av en uforpliktende prat med Olav.

JAN EGIL GJERDE

CrossFit Level 1 coach

Vår coach Jan Egil, også kalt for “Jaggi” er en person som trives best i tettsittende tights og sterke farger, og da gjerne rosa. Med Jaggi som coach blir det alltid god stemning og latter på timen. Han har vært med oss helt fra starten og sprer alltid godt humør i boxen. Dette setter vi stor pris på. 

ANNE SOFIE ENGAN

CrossFit Level 1 coach

Styrke og utholdenhet.