HVORFOR 7 FJELL CROSSFIT?

Hos oss er alle velkommen!

 

7Fjell CrossFit er boxen for alle, uansett mål, treningsbakgrunn og alder. Vi har høyt fokus på samhold, godt humør og trivsel. Vårt unike miljø gir deg en ypperlig mulighet til å bli kjent med nye mennesker og skape nye vennskap. Våre dyktige trenere vil gi deg en trygg og grundig opplæring i CrossFit sine treningsprinsipper.

Helt siden den spede start har vi hatt som mål å tilby noe for alle. Vi har plass til mosjonister, treningsglade, idrettsutøvere og crossfit-atleter. Vi har også et klart mål om å tilby noe til grupper som ikke har det så lett, og samarbeider derfor med en rekke aktører innen helse- og sosialt arbeid. Våre generelle mål er at alle som trener hos oss skal oppleve økt generell fysisk form, stor grad av trivsel og mestring.

Terskelen for å komme i gang med crossfit hos oss skal være lav, og vi ta hjertelig imot deg som aldri har trent før i tillegg til deg som har trent masse.

Vi håper på å se deg hos oss.

VÅR VISJON

Trening for alle!

 

Vår visjon er å møte det enkelte medlem der de er og gi den oppfølgingen de trenger på veien mot en bedre livsstil og helse. Hos oss vil du bli møtt med respekt, utfordringer og garantert god stemning!

Først og fremst skal vi være imøtekommende og hjelpsomme med alle som titter hodet innenfor våre dører eller dukker opp på våre arrangementer. Deretter skal vi være dyktige og kompetente trenere som skal kunne gi deg den veiledningen, utviklingen og de utfordringer som DU trenger.

Så hva driver vi med? Vi driver med konstant variert funksjonell trening utført med høy intensitet. Dette gjør vi med en blanding av olympisk vektløfting, styrkeløft, gymnastikk og kondisjonstrening(sykling, roing, løping). ALLE, uansett form, alder, kjønn, stil, erfaring og humør er velkommen hos oss.

CrossFit er for alle!